Pariaţi din mers cu Superba aplicaţie Superbet

landing-page_appDedicat sportului, sportivilor, jucătorilor şi pariorilor, grupul Superbet duce activităţile sportive la un nivel superior. Prin noile şi modernele aplicaţii Superbet pentru jocuri şi sport, evenimentele sportive şi pariurile sportive sunt accesibile în orice loc şi la orice oră.

Rămâneţi conectaţi prin aplicaţia Superbet pentru telefon

Dezvoltate cu gândul la nevoile şi pretenţiile pariorilor, aplicaţiile dispun de funcţii unice şi esenţiale pentru iubitorii de sport şi amatorii de pariuri sportive. Astfel, prin intermediul aplicaţiilor disponibile atât pentru Android cât şi iOS, partidele sportive pot fi urmărite în timp real, cu posibilitatea de plasare bilete live pe acelaşi ecran.

Superbet App face parierea Super Uşoară

Aplicaţiile sunt uşor de instalat, uşor de utilizat şi pot fi folosite chiar şi de pariorii care nu şi-au făcut încă un cont online Superbet. Fiind constant îmbunătăţite, aplicaţiile dispun de funcţii unice de pariere, de oferte noi în România şi de notificări esenţiale în timp real despre partidele la care pariorul a plasat bilet.

Android sau iOS? Obţineţi splendida aplicaţie Superbet Mobil

Pentru a oferi o experienţă de cazino cât mai plăcută şi autentică, Superbet a pus la dispoziţia pariorilor o nouă aplicaţie pentru mobil. Aceasta poate descărcată de pe Android sau din AppStore şi utilizată de toţi jucătorii pasionați de jocurile de cazinou.

O mulţime de avantaje în magazin atunci când pariaţi prin Superbet App

Mulţumită aplicaţiei pentru mobil, experienţa de pariere este dusă la un nou nivel, furnizând pariorilor oferte şi funcţii unice. Astfel, jucătorii sunt în permanenţă informaţi în timp real şi au acces direct la meciurile favorite. Printre avantajele oferite de aplicaţia Superbet se numără:

 • Statistici complete la toate meciurile şi campionatele
 • Ofertă completă la pariuri sportive
 • Opţiuni noi şi opţiuni unice de pariere în România
 • Cele mai mari cote şi cele mai variate oferte
 • Notificări privind evoluţia scorului şi a schimbărilor petrecute în meci
 • Notificări ale biletelor plasate prin aplicaţie
 • Acces permanent la statistici şi la scorurile live
 • Informaţii despre echipe, rezultate şi poziţie în clasament

Descărcarea aplicaţiei Superbet este super simplă

app-downloadAplicaţia Superbet este disponibilă atât pentru Android 5.0 şi versiuni mai moderne, cât şi pentru iOS 11 şi versiuni mai recente. Aceasta poate fi descărcată direct de pe pagina principală a site-ului Superbet, din App Store, de la linkul trimis prin e-mail de agenţia Superbet tuturor clienţilor care sunt abonaţi la notificările Superbet, cât şi de la linkurile oficiale ale Superbet.

Cum să obţineţi superba aplicaţie Superbet Android

Descărcarea şi instalarea pe telefonul mobil este un procedeu simplu şi presupune câţiva paşi uşori de realizat de către oricine. Este suficient să se introducă „superbet aplicatie mobil” în căsuţa de căutare Google şi să se acceseze primul titlul apărut la căutări „Superbet Aplicatie Android”.

Astfel, utilizatorul este introdus în meniul Superbet pentru aplicaţii, unde are posibilitatea să descarce şi să instaleze aplicaţia pentru sporturi (App Sporturi), cât şi aplicaţia pentru jocuri (App Jocuri).

Instalare simplă pentru confortul jucătorului

După descărcarea aplicaţiei, înainte de instalare, din motive de securitate telefonul mobil este posibil să blocheze instalarea aplicaţiei. De aceea, utilizatorul va trebui ca, în meniul „Securitate” al telefonului, să activeze la funcţia „Surse necunoscute” permisiunea de instalare a aplicaţiilor din alte surse decât Magazinul Play. Imediat după descărcarea aplicaţiei, printr-o singură atingere a fişierului, aplicaţia va fi instalată automat.

Obţinerea aplicaţiei iOS Superbet

 Acelaşi procedeu poate fi urmat pentru descărcarea şi instalarea aplicaţiei pentru iOS ceea ce duce la accesare simplă şi distracţie instantanee la pariere!

 Odată instalată şi rulată aplicaţia, utilizatorul este întâmpinat de meniul prietenos şi accesibil al Superbet şi poate trece la plasarea de bilete.

Este bine de ştiut că aplicaţia permite plasarea de bilete virtuale chiar dacă jucătorul nu are încă cont online Superbet. Totuşi, a avea cont online la Superbet aduce avantaje suplimentare clienţilor Superbet, în privinţa ofertelor, promoţiilor şi cadourilor cu care Superbet îşi răsfaţă clienţii.

Creare cont în aplicaţia Superbet

Imediat după instalarea aplicaţiei Superbet, jucătorii noi care încă nu au cont valid pot crea unul urmând câţiva paşi simpli şi rapizi. Prima etapă în acest proces constă în deschiderea aplicaţiei şi utilizarea funcţiei „Înregistrare”. Astfel, jucătorul va fi introdus într-un tabel cu 3 câmpuri:

 • Utilizator
 • E-mail
 • Parolă

La Superbet siguranţa şi securitatea sunt esenţiale

appDupă introducerea numelui de utilizator, a adresei personale de e-mail şi bineînţeles a parolei se poate trece la următoarea etapă accesând butonul „Pasul următor”. Această etapă constă în completarea unui formular în care trebuie introduse datele personale. Acest lucru se poate realiza manual sau se poate utiliza noua funcţie „Scanare buletin”. Odată scanată cartea de identitate, datele vor fi completate în mod automat.

Unii jucătorii pot fi reticenţi în privinţa colectării datelor cu caracter personal, întrebându-se: De ce au nevoie de informaţiile mele personale? În primul rând, Superbet este un cazino licenţiat, ceea ce înseamnă că a trecut printr-un proces riguros de verificare şi aprobare şi, conform normelor de organizare şi reglementare a jocurilor de noroc, jucătorii trebuie să dovedească că au împlinit vârsta de 18 ani.

Experienţele minunate de pariere se află la doar câteva click-uri distanţă

În plus, Superbet aplică o politică împotriva spălării de bani şi de aceea clienţii Superbet trebuie să dovedească că sunt persoane reale, iar numele şi adresa sunt corecte. Imediat după completarea datelor, pasul final pentru a încheia procesul de înregistrare constă în introducerea numărului de telefon, bifarea căsuţei „Termeni şi Condiţii” şi accesarea butonului „Înregistrare”. Astfel, contul a fost creat.

Concluzii despre aplicaţia Superbet pentru iOS şi Android

Încă de când a apărut pe piaţa românească, grupul Superbet a fost dedicat tuturor categoriilor de pariori, depunând eforturi pentru a satisface nevoile clienţilor şi pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor jucătorilor săi.

De la agenţiile fizice răspândite pretutindeni, a migrat în mediul virtual printr-o platformă online accesibilă, prietenoasă şi completă, pentru ca apoi să treacă la următorul nivel prin aplicaţiile pentru pariuri sportive şi jocuri.

Experienţă grozavă de joc garantată prin aplicaţia Superbet

Astfel, Superbet a transformat experienţa de pariere într-un sport în sine şi într-o activitate accesibilă tuturor iubitorilor sporturilor.

Avantaje oferite de aplicaţia Superbet:

 • Aplicaţia rulează impecabil pe telefonul mobil şi este uşor de utilizat
 • Dă posibilitatea pariorilor să urmărească live partidele sportive în aceeaşi fereastră cu oferta de pariere
 • Pune la dispoziţia utilizatorilor ştiri, informaţii şi articole sportive de la toate evenimentele naţionale şi internaţionale
 • Dispune de cea mai variată şi completă ofertă de pariuri de pe piaţa românească
 • Afişează notificări despre toate evenimentele plasate pe bilet
 • Dă posibilitatea plasării de pariuri speciale la cele mai renumite evenimente sportive
 • Dă acces pariorilor la o grilă de pariuri sportive unică în România