Pariurile sportive la Superbet sunt senzaţionale

Dintre toate categoriile de pariuri, parierea pe evenimente şi competiţii sportive este cea mai răspândită şi mai populară, nu doar în România ci şi pe plan internaţional. Pariurile sportive pot fi plasate atât în agenţie, cât şi online.

Super Şanse şi opţiuni variate de pariere doar la Superbet

Fiind cea mai recunoscută şi apreciată agenţie de pariuri din România, Superbet oferă iubitorilor sporturilor cele mai avantajoase cote şi cele mai multe opţiuni de pariere. Pariurile sportive sunt extrem de diversificate şi pot fi plasate la toate sporturile şi competiţiile sportive practicate de oameni.

sport-sectionAstfel, Superbet oferă pariorilor posibilitatea de a plasa pariuri la evenimente sportive precum:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Hochei
 • Volei
 • Tenis de masă
 • Badminton
 • Volei pe plajă

Parierea la Bonanza Superbet întâmpină toţi pariorii

În plus, pariorii mai excentrici au posibilitatea la Superbet să parieze pe competiţii de tipul unu la unu, precum Snooker, Box şi chiar la unele dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA, precum League of Legends, DOTA 2 sau King of Glory.

Aşadar, orice amator de pariuri găseşte la Superbet sportul preferat de pe urma căruia are parte de divertisment şi poate beneficia financiar.

De aşteptat recompense şi oferte variate la pariurile sportive!

Aşa cum este de aşteptat, cea mai reputată casă de pariuri trebuie să ofere cele mai avantajoase cote şi cele mai variate opţiuni de pariere. Astfel, pe lângă opţiunile clasice de pariere, Superbet a introdus aproape 400 de noi opţiuni în secţiunea de pariuri sportive, depăşind toate celelalte case de pariuri şi reuşind să satisfacă pretenţiile celor mai superstiţioşi şi excentrici jucători.

Promisiunea Superbet: Oferte de pariere actualizate regulat

Opţiunile şi ofertele de pariere sunt actualizate la fiecare meci de fotbal sau competiţie sportivă şi sunt disponibile în agenţii, cât şi online pe site-ul agenţiei.

Pe lângă funcţiile obişnuite de pariere, noile opţiuni mult aşteptate de pariori sunt:

 • Totaluri cornere sau cartonaşe pe repriză sau pe meci
 • Şuturi pe poartă
 • Marcatori în meci
 • Marcatori în meci şi rezultat final
 • Jucătorul primeşte cartonaş galben
 • Intervalul primului gol
 • Cum se marchează primul gol
 • Primul eveniment în meci
 • Succesiune evenimente goluri/cornere
 • Scor corect oricând

Superbet susţine pariurile sportive cu rezultate Live

verbiletPentru a oferi tuturor pariorilor o gamă completă de servicii, site-ul Superbet a introdus o secţiune Live, unde jucătorii au acces în timp real la toate detaliile competiţiilor sportive. Fie că este vorba despre un meci de fotbal, o partidă de tenis, un joc de tenis de masă, sau o partidă de baseball, toate detaliile competiţiilor sunt afişate în timp real.  

Meciuri în direct sau rezultate live la pariurile sportive Superbet

Mai mult de atât, evenimentele sportive principale dispun de Live Stream, astfel încât spectatorii virtuali au acces la toate evenimentele şi schimbările survenite în joc, precum: atacuri periculoase, lovituri pe poartă, lovituri pe lângă poartă, cornere sau apărări.

Verificare rapidă şi simplă la pariurile sportive

Verificarea biletului este momentul mult aşteptat de orice parior. Chiar dacă biletul a fost plasat în agenţie sau a fost depus online, acesta poate fi verificat în orice moment, chiar dacă evenimentele de pe bilet nu s-au terminat încă.

Verificarea biletului la Superbet este mai uşoară ca niciodată

Datorită funcţionalităţii site-ului Superbet, verificarea este un procedeu rapid şi simplu. Platforma online Superbet pune la dispoziţia pariorilor 3 posibilităţi pentru a afla starea unui bilet plasat la pariurile sportive.

 1. Cea mai accesibilă modalitate pentru a vedea rezultatele evenimentelor de pe bilet constă în introducerea codului înscris pe bilet la rubrica „Verificare bilet,” care poate fi găsită pe pagina principală a site-ului în colţul din partea dreaptă, sus.
 1. În cazul în care evenimentele de pe bilet nu s-au încheiat încă, pariorul poate urmări rezultatele meciurilor la secţiunea Live, sau poate de asemenea, să verifice situaţia biletului la rubrica destinată acestui lucru.
 1. În situaţia în care biletul a fost plasat cu zile în urmă, iar evenimentele s-au încheiat de mult, jucătorul poate căuta individual rezultatele fiecărui meci în arhivă, accesând secţiunea REZULTATE, iar apoi categoria SPORT, sau mai simplu, poate utiliza prima metodă de verificare directă a biletului.

Modalităţi mai convenabile de a verifica biletul la Superbet

De asemenea, există posibilitatea verificării biletelor direct în agenţiile Superbet, căutând rezultatele evenimentelor sportive în lista printată şi afişată în agenţie sau direct la ghişeul sălii de pariuri.

În cazul în care pariorul este deja client Superbet şi a plasat un bilet online, este suficient ca jucătorul să se logheze în cont şi să acceseze opţiunea „Biletele mele” din meniul principal. Astfel, i se va afişa întreaga listă cu biletele depuse şi printr-o simplă selecţie a biletului va avea acces la starea biletului.

Plasare rapidă şi simplă de bilete virtuale la pariurile sportive

img-app-featureMulţumită internetului şi dispozitivelor electronice, plasarea de bilete la evenimente sportive este mai simplă ca oricând. Platforma Superbet dă posibilitatea tuturor jucătorilor să plaseze bilete virtuale la toate competiţiile sportive naţionale şi internaţionale, oferind în acelaşi timp cele mai numeroase şi cele mai avantajoase opţiuni de pariere.

Site-ul Superbet, prietenos şi accesibil, întâmpină utilizatorul cu un meniu ordonat, astfel încât printr-un singur click, pariorul este introdus în secţiunea SPORT, unde poate imediat începe să selecteze evenimentele sportive la care intenţionează să parieze.

Combinarea evenimentelor pe bilet este ca o briză la Superbet

Biletele la pariurile sportive pot conţine evenimente din mai multe categorii sportive. Aşadar, pariorul poate combina pe un singur bilet mai multe competiţii din diferite ramuri sportive, precum: fotbal, baschet, hochei, handbal.

Biletele virtuale pot fi plasate de jucătorii care au un cont valid, cât şi de jucătorii care nu s-au înregistrat încă. Totuşi, dacă un parior nu este încă client Superbet, nu va putea să valideze biletul online şi va fi nevoit să meargă în agenţie cu codul biletului pentru a-l tipări.

Avantajele plasării de bilete online

 • Biletele tipărite în agenţie se pot deteriora sau pierde, în timp ce un bilet plasat online rămâne în arhivă şi este plătit imediat ce s-au încheiat evenimentele
 • Plasarea de bilete online este mai simplă, iar pariorul nu trebuie să noteze codul fiecărui eveniment în parte, cât şi rezultatul acestuia
 • Ofertele şi cotele afişate online sunt mult mai uşor de urmărit şi bifat
 • Biletul virtual poate fi plasat la orice oră, pe când agenţiile sunt disponibile doar în timpul zilei