Loterii şi rezultate loto la Superbet

lottoLa categoria celor mai populare tipuri de pariuri se încadrează pariurile loto. Site-ul Superbet, mereu actualizat şi atent la preferinţele jucătorilor, pune la dispoziţia acestora o gamă diversificată de loterii naţionale şi internaţionale cu extrageri zilnice şi săptămânale. Paleta loto Superbet cuprinde loterii tradiţionale de tipul 6/49, loterii de tip Keno, cât şi loterii renumite din Statele Unite ale Americii cu câştiguri uriaşe şi cote avantajoase. Pariurile loto Superbet sunt adaptate oricărui tip de buget, iar miza minimă pariată pe bilet începe de la 1 Ron. Astfel, Superbet dă tuturor pariorilor ocazia să testeze loteriile, să verifice teorii loto şi să aplice sisteme de pariere pentru a-şi defini strategiile de pariere.

Plasare bilet loto Superbet

Dacă în cazul loteriilor clasice naţionale jucătorii erau nevoiţi să meargă în agenţiile loto pentru a depune bilete, în prezent plasarea unui bilet la loto este mai accesibilă ca oricând. Platforma Superbet a dedicat loteriştilor o întreagă secţiune LOTO. Aceasta cuprinde loterii tradiţionale de tipul 6 din 49, cât şi loterii internaţionale de tipul Keno cu toate variantele acestora. În plus, pentru a împlini nevoile şi dorinţele jucătorilor de loto, site-ul Superbet adaugă regulat cele mai noi loterii, oferind astfel ocazia jucătorilor să îşi sfideze norocul la toate categoriile de extrageri. Printre cele mai populare loterii se numără:

 • Belgia Keno 20/70
 • Canada Atlantic Bucko 5/41
 • Canada Max Loto 7/50
 • Finlanda Keno 20/70
 • Franţa Keno 20/70
 • Grecia Kino 20/80
 • Europa Euro Millions 5/50
 • Italia Keno 10e Loto 20/90
 • Italia Win for Life 10/20
 • Italia Win for Life Numerone 1/20
 • Italia SuperEnalotto 6/90
 • Italia Nazionale 5/90
 • Letonia Keno 20/62
 • Cehia Keno 12/60
 • Ungaria Putto 8/20
 • Spania Bono 6/49
 • SUA Pennsylvania Treasure Hunt 5/30
 • SUA Washington Daily Keno 20/80

lotoTotuşi, biletele la extragerile loto pot fi plasate fizic la ghişeele Superbet, cât şi online pe site-ul agenţiei. În funcţie de loteria aleasă, jucătorul poate plasa bilete loto la extrageri din 5 în 5 minute, ca în cazul loteriilor de tip Keno, la extrageri zilnice, săptămânale sau bisăptămânale. Mai mult de atât, jucătorii consecvenţi care nu doresc să rateze nicio extragere au posibilitatea să plaseze bilete în avans, la extragerile care vor avea loc peste mai multe zile. În plus, loteriştii care încă nu şi-au definit o strategie, au posibilitatea pe site-ul Superbet să urmărească statisticile extragerilor. Astfel, pot cunoaşte:

 • Cele mai rare numere extrase
 • Cele mai frecvente numere
 • Perechea frecventă
 • Perechea consecutivă
 • Număr de apariţii
 • Runde fără apariţie

Sisteme loto Superbet

Loteriile actuale sunt adaptate la cerinţele tuturor jucătorilor şi oferă acestora libertatea să aleagă variantele de pariere. Indiferent de loteria selectată, biletele loto pot fi simple sau de tip sistem. Biletele simple acordă un câştig fix, în funcţie de numărul de selecţii de pe bilet şi de suma pariată. Suma minimă mizată pe bilet porneşte de la 1 Ron, iar câştigul variază în funcţie de loteria aleasă şi de numărul de selecţii de pe bilet. În cazul unui bilet simplu, pentru a fi câştigător este necesar ca toate numerele de pe bilet să fie extrase.

sectiune loto loterii

Biletele de tip sistem sunt preferatele jucătorilor deoarece probabilitatea de câştig este mult mai mare decât în cazul biletelor simple. Astfel, un bilet de tip sistem permite pariorului să plaseze un oarecare număr de selecţii pe bilet, ca de exemplu 5, 7, 9, 10 numere pe un singur bilet, dintre care să selecteze un număr minim de la care să pornească câştigul. Evident, câştigul variază în funcţie de miza plasată şi de cota care corespunde numerelor câştigătoare. Aşadar, un bilet de tipul 5 din 9 acordă un câştig începând de la 5 numere norocoase pe bilet. Câştigul creşte proporţional cu numărul de selecţii norocoase. În această situaţie, chiar dacă nu au fost extrase toate numerele de pe bilet, totuşi pariorul poate câştiga o sumă considerabilă care corespunde cotei numerelor norocoase. Şi în cazul biletelor loto de tip sistem, la Superbet miza minimă pe bilet începe de la 1 Ron.

Rezultate pariuri loto

Tot ceea ce interesează orice parior este rezultatul final. Rezultatele la pariurile loto variază de la loterie la loterie şi depind de cât de multe numere norocoase a ghicit pariorul. Astfel, fiecărei selecţii de 2, 3, 4, 5 sau mai multe numere îi corespunde o cotă. Cota, înmulţită cu suma pariată de jucător, reprezintă câştigul final. Pentru a vedea cotele corespunzătoare unor anumite selecţii de numere este suficient ca pariorul să acceseze categoria LOTO şi să aleagă loteria preferată. Imediat ce va începe să selecteze numerele favorite, pe biletul virtual i se vor afişa cotele, numărul de combinaţii câştigătoare, câştigul potenţial minim şi câştigul potenţial maxim, în funcţie de suma mizată pe bilet.

Rezultatele extragerilor loto pot fi accesate foarte uşor şi repede în meniul principal al site-ului Superbet la secţiunea REZULTATE, urmată de subsecţiunea LOTO. Platforma Superbet păstrează arhiva extragerilor de la toate loteriile, iar rezultatele sunt afişate în ordine cronologică, pe zile şi pe ore, fiind uşor de accesat şi vizualizat.

Rezultate loto şi verificare bilet

superbet-lotoCa şi în cazul biletelor plasate la pariuri sportive, site-ul nou Superbet a simplificat procedura verificării biletelor depuse la pariurile de tip loto. Fie că este vorba despre un bilet virtual loto sau un bilet plasat în agenţie, verificarea acestuia este rapidă şi la îndemâna oricui. Rezultatele loto pot fi vizualizate chiar şi de pe telefonul mobil accesând printr-o singură atingere ramura LOTO de pe pagina REZULTATE SUPERBET. Numerele norocoase la fiecare loterie sunt afişate conform zilei şi orei la care a avut loc extragerea şi pot fi găsite şi în calendarul SUPERBET care conţine rezultatele tuturor extragerilor, cu până la o lună în urmă. Mai mult de atât, jucătorii care au ratat extragerea live şi nici nu doresc să caute rând pe rând numerele norocoase în tabelul arhivei loto, au opţiunea de a verifica biletul pe pagina principală a site-ului. Imediat sub funcţiile de „Înregistrare” şi „Intră în cont, ” ale site-ului există o rubrică destinată verificării directe a tuturor biletelor. Astfel este suficient ca, în căsuţa „Cod bilet”, să se introducă seria tipărită pe bilet pentru a se afla status-ul biletului.